Уреднички тим

Уреднички тим КО СМО МИ?

Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом Владике ваљевског господина Милутина, свештенства и одбора убске цркве.

 

МИСИЈА:

Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом".
(I посл. Јован 1,1)

 

ВИЗИЈА:

Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.

Свети Макарије Египатски у СПЦ се прославља 1.фебруара. Истога дана наш Уреднички тим Храма Христа Спаситеља прославља своју годишњицу оснивања и постојања. Ове 2017.године славимо пету годишњицу. Погледаје кратак преглед резултата нашег рада и шта нас све то везује за Светог Макарија Великог ...


среда, 14 децембар 2016 08:00

ЦРКВА УБ ЗВАНИЧНО НА ВИКИПЕДИЈИ

Црква Уб је добила своју званичну страницу на Википедији - најпознатијој онлајн енциклопедији. Поред своје званичне интернет презентације и фејсбук стране од сада о Храму Христа Спаситеља можете читати и на Википедији. Опширније у наставку текста...


Цркву Уб погледао и 200.000 (двестохиљадити) посетилац преко КАМЕРЕ УЖИВО !!! Камера која непрекидно снима наш ХРАМ ХРИСТА СПАСИТЕЉА, забележила је свој нови јубилеј. Три месеца након 100.000 посетиоца камера је забележила и 200.000 посматрача.


четвртак, 07 јануар 2016 16:55

ЦРКВА УБ - ТРЕЋИ РОЂЕНДАН САЈТА

Црква Уб - је на свом сајту кренула са објавама пре тачно три године на Божић 2013. године. Од тад па до данас, свакодневно смо објављивали дешавања, духовне текстове и поуке. Ширили смо православље. Наш уреднички тим Храма Христа Спаситеља је растао. Наша МИСИЈА и ВИЗИЈА је јасна ... ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ ...


недеља, 27 децембар 2015 00:10

ЦРКВУ УБ ПОСЕТИЛО ПРЕКО 100.000 ЉУДИ

Цркву Уб, у протеклих осам месеци, посетило преко 100.000 (сто-хиљада) људи !!! Камера која непрекидно снима наш ХРАМ ХРИСТА СПАСИТЕЉА, забележила је свог стохиљадитог посетилаца осам месеци након што је постављена. Посетилаца има из целог света, а коментари свих су предивни.


понедељак, 13 октобар 2014 21:55

25.000 ЧЛАНОВА ФЕЈСБУК СТРАНЕ

Наша и ваша фејсбук страница www.facebook.com/crkva.ub је прешла 25.000 чланова. За нешто више од две године то је за нас велики успех. Трудићемо се да поверење оправдамо али и да будемо још бољи.

 


четвртак, 25 септембар 2014 00:00

ВЛАДИКА МИЛУТИН СА УРЕДНИЧКИМ ТИМОМ

Фотографија владике Милутина са Уредничким тимом Храма Христа Спаситеља у порти убског Храма за Спасовдан 2014. године.


среда, 29 јануар 2014 00:00

УРЕДНИЧКИ ТИМ ЗА САВИНДАН 2014

Фотографија Уредничког тима Храма Христа Спаситеља испред олтара убског Храма за празник Светога Саве 2014. године.


уторак, 07 јануар 2014 00:00

ПРОСЛАВА БАДЊЕ ВЕЧЕРИ 2014

На фотографији је део Уредничког тима Храма Христа Спаситеља на прослави Бадње вечери 2014. године у порти убског Храма.

 


 

Webcam Live

  • Прошетајте са нама и упознајте једну од најлеших цркви у Србији! Можете видети предиван амбијент порте у којем је смештен, фрескописање руских уметника, музеј и читаоницу, Цркву Светог Макарија Великога и Крстионицу Пресвете Богородице Тројеручице!

    Прошетајте са нама кроз Храм

 

  • Погледајте видео снимљен из ваздуха и упознајте унутрашњост  и спољашњост нашег Храм Христа Спаситеља из предивне перспективе. Видео је снимљен специјалном опремом и пружа Вам јединствен  доживљај и  нестварне  призоре !

    Храм из ваздуха

 

  • Ми смо ту да саслушамо сваки Bаш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити или размотрити Ваш предлог и сугестију.

    Питајте духовника

 

Издвајамо из галерије:

Погледајте комплетну галерију слика Храма Христа Спаситеља Галеријa