Пошаљите питање духовнику

Ми смо ту да саслушамо сваки Ваш предлог и сугестију али и да вам одговоримо на питања из духовног живота. Будите слободни да нам своје предлоге, сугестије, дилеме и питања упутите преко електронске поште , а неко од наших духовника ће вам са задовољством и уз Божију помоћ одговорити.

Приватност ваших питања и сугестија је загарантована, односно нико осим духовника ове рубрике неће знати шта је и ко је питао и предложио, осим ако нам не нагласите да желите да се зна шта потиче од вас.

Питања и предлози као и наши одговори на њих који нам се учине занимљивим налазиће се на овој страници да би и остали посетиоци могли да их прочитају. Због заштите приватности Bаш текст ће тада бити промењен тако да се не може ни претпоставити од кога потиче.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА БОГ ДЕЛУЈЕ НА НАС КРОЗ ЉУДЕ КОЈИ ЖИВЕ ПО БИБЛИЈИ, А ВАН ЦРКВЕ?

Поштовање и помаже Бог!

Ових дана гледао сам на јутјубу људе који живе по Библији ван Цркве, такозвани проповедници. На пример Тод Вајт. На снимцима се стварно виде чуда од исцељења болова, па чак и детета коме је једна нога краћа од друге. Углавном то чини тако што стави руку на болно место, изговори молитву и на крају каже:"У име Исуса Христа!". Иако сам мушко, сматра се да мушкарци ретко плачу, увек се осећам другачије и крену ми сузе када видим да се људи опораве на такав начин. Када нисам могао да заспим од црних мисли, на исти начин сам се помолио да нестану и заиста су нестале. Да ли је погрешно и да ли је стварно могуће да Бог делује кроз нас на овај начин?? Не желим да се бавим нечим што није од Бога, јер сам Православац, не идем често у Цркву али верујем у Бога. Чини ми се да сам прочитао да је Исус рекао: "Чинићете већа чуда, него што сам ја чинио, ако будете веровали!" 

 

Настави са читањем

Шта урадити са талисманом који се налази у кући?

Помаже Бог.

У мом стану поред улазних врата виси окачен талисман који изгледа као око. Пронашао сам на интернету информацију да се то зове "Фатимино око" или назар и да наводно штити од урока. То је, иначе, моја тетка купила у Турској на мору и донела још пре неких десетак година. Толико отприлике то стоји окачено поред улазних врата. Да ли је добро да то стоји ту и ако није, шта би требало урадити?

Настави са читањем

ДУХОВНИЦИ РУБРИКЕ ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА ЦРКВА УБ

Духовници рубрике ПИТАЈТЕ ДУХОВНИКА су ту због свих нас. Ви постављате питања и дајете предлоге и сугестије електронском поштом на адресу: pitajte@crkvaub.rs а наши ДУХОВНИЦИ Вам одговарају. Најинтресантнија питања и одговоре на њих, објавићемо на самом сајту. Дискреција је загарантована а питања и одговоре које објавимо, лишићемо Ваших личних података. Кликните на опширније и упознајте наше духовнике

Настави са читањем

ИМАМ ПРОРОЧАНСКЕ ВИЗИЈЕ - ДА ЛИ ЈЕ ТО ДАР ОД БОГА?

Од пре неколико година имам пророчанске визије. Могу да погодим шта ће се људима догодити. Такође, на основу фотографије, длана или шољице кафе добијам пророчанске визије и предвиђам шта ће се људима десити. Да ли су пророчанске визије дар од Бога?

Настави са читањем