20.000 ЧЛАНОВА ФЕЈСБУК СТРАНЕ ЦРКВЕ УБ

Фејсбук страница цркве Уб за нешто више од две године окупила преко 20.000 чланова. То је велико поверење, сатисфакција и велика част која нам је поверена и која нас бодри да наставимо даље и будемо још бољи.

Након нешто више од две године рада и свакодневног објављивања разних поука, текстова, објава, ... наша страна је придобила велику популарност и публицитет. Свакодневно нас прате верници широм света. Ту има људи из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Аустрије, Америке, Немачке, Швајцарске ... Наши чланови су свих узраста, од најмлађих до оних најискуснијих. Детаљнију статистику наших чланова погледајте на слици испод.

Фејсбук страна заједно са сајтом цркве Уб ( www.crkvaub.rs ) води наш УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ХРИСТА СПАСИТЕЉА са жељом ширења наше Православне вере.

Нама је то велика сатисвакција и благодат али и обавеза да наставимо даље и будемо још бољи. Шаљите нам предлоге и сугестије кроз електронску пошту ( pitajte@crkvaub.rs ) или коментаре. Сваки добронамерни предлог и сугестија су добро дошли.

 

Објаву припремио

Душан Петровић