СВЕТИ ЈОВАН ОКУПИО 10.000 ЉУДИ

Скоро ће годину дана од како је почела да постоји фејсбук страна Храм Христа Спаситеља - Црква Уб. За то време пуно се писало, коментарисало, одговарало и удруживало. На Светога Јована посета је била изванредна, добили смо пуно нових чланова широм света и овај велики празник окончали са укупно 10.000 чланова. За нас је то знак. Само драги Бог зна колико то доприноси православној вери, нашем храму и нашем граду. Слава Богу на свему.

10.000 чланова је велика бројка за нас. Када смо пре мање од годину дана кретали, томе се нисмо надали. Овом приликом се захваљујемо свима, и обавезујемо се да указано поверње убудуће оправдамо. Наставићемо даље како би заједно са Вама и са будућим члановима ишли лествицама ка Творцу.

Занимљиве су и чињенице да је тренутно 6300 чланова из Србије, 1700 из Босне и Херцеговине, 1350 из Црне Горе, 120 из Македоније, а и мање су бројни чланови из: Аустрије, Немачке, Америке, Швајцарске, Хрватске, Италије, Словеније, Франсуске, Велике Британије, Шведске, Холандије, Русије, Грчке, Аустралије, ...

Највише је Београђана 670, затим Убљана 615, па Бања Лука са 538 чланова.

Процентуално мушкараца је 53.6% а 46.4%. Наша група је претежно млада. Чак 60% чланова је испод 26 година живота. Пошто: „на млађима свет остаје“, овај податак нас посебно радује и улива нам наду.

УКЉУЧИТЕ СЕ и дајте свој допринос вашим коментарима (COMМENT), подршкама (LIKE), означавањима (TAG) и дељењима (SHARE), јер је ИСУС ХРИСТОС рекао: "Где је двоје или троје у име моје, и ја сам са њима"!

Аутор текста

Душан Петровић