СПАСОВДАНСКИ ДАРОВИ

Хришћанска заједница Светог Макарија Великог из Уба у понедељак, дана 11. јуна, поделила је дарове малишанима издвојеног одељења ОШ "Милан Муњас".

Хришћанска заједница "Свети Макарије Велики" из Уба са својим духовником, оцем Душаном Бабићем, и свештенством цркве Вазнесења Господњег из Уба окупила се како би обрадовала штићенике овог издвојеног одељења даровима конфекцијске куће Славице Матејић из Београда. Сакупљено је шеснаест пари одевних комплета, будући да ово издвојено одељење броји тринаесторо деце са посебним потребама као и троје сиромашне деце у селу Совљак. Овом приликом отац Душан честитао је деци црквену и градску славу, Спасовдан, преневши благослове Његовог Преосвештенства епископа ваљевског Господина Милутина и нагласивши речи владике да никада не смемо заборавити оне којима је помоћ потребна! Свештенство дочекао је директор ове установе Дејан Петровић, захваливши се у своје име и у име малишана на несебичној помоћи цркве и хришћанске заједнице било да је она дар или молитва. 

Свештенство цркве Вазнесења Господњег захваљује се овим путем сестри у Христу Славици на њеном раду и труду и моли Господа да јој подари мир и срећу! 

 

 

Чланак написао:

Милош Рафаиловић

 

Фотографисао:

Милутин Рафаиловић

 

Галерија слика